Atviras XXIX Lietuvos parašiutų sporto tikslaus nusileidimo čempionatas

Atviras XXIX Lietuvos parašiutų sporto tikslaus nusileidimo čempionatas

Liepos 26-28 dienomis Sasnavos aerodrome vyko atviras XXIX Lietuvos parašiutų sporto tikslaus nusileidimo čempionatas.
Dalyvavo 10 komandų (viso 40 dalyvių) iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos ir Baltarusijos Respublikų. Dalyviai varžėsi nacionalinio parašiutų sporto tikslaus nusileidimo ir atviro Lietuvos parašiutų sporto tikslaus nusileidimo įskaitose.
Komandinėje rungtyje, nacionalinėje ir atviro čempionato įskaitose nepralenkiama buvo Marijampolės aeroklubo 2 -oji komanda, sudėtimi: Šarūnas Šulčius, Lukas Kučinskas, Romas Šmigelskis, ir Lina Jankauskienė, užėmusi pirmąją vietą.
Atviro čempionato suvestinėje – antrąją vietą iškovojo Marijampolės 1-oji komanda, trečiąją – svečiai iš Rusijos.
Asmeninėje rungtyje nacionalinėje įskaitoje visas tris prizines vietas iškovojo Marijampolės aeroklubo rinktinės nariai: pirmąją – Edagaras Danilaitis, antrąją ir trečiąsias vietas atitinkamai Deividas Raguckas ir Gediminas Jankauskas.
Atviro čempionato vyrų įskaitoje 1-ąją vietą laimėjo sportininkas iš Rusijos Ivan Ivanov, antrąją – E. Danilaitis, trečiąją – taip pat Rusijos atstovas Sergej Balin.
Tarpe moterų I vieta skirta marijampolietei Linai Jankauskienei, II vieta – sportininkei iš Daugpilio aeroklubo (Latvija) Irinai Turavinai, III-oji vieta – Latvijos komandos atstovei Irinai Gordei.
Teisėjų kolegijai vadovavo Nacionalinės kategorijos teisėja Birutė Kailiuvienė.
Renginį organizavo Marijampolės aeroklubas.

Šaltinis: https://www.facebook.com/marizoneskydive/

Close Menu